Uncategorized

TIPS | Wat ik mijn kinderen geef deze kerst

Kerst staat voor de deur, de stresslevels schieten bij sommige van ons door de schoorsteen naar buiten, daarom dacht ik dat dit het moment was om met jullie mijn aankopen met jullie te delen.

Houten trein/auto(rail)sets (Lidl)

Van Sinterklaas had Jordan al een set gekregen. Het leuke aan deze sets, vind ik, dat je ze makkelijk met andere houten treinsets kan combineren. Ook leuk vind ik dat Mijn kinderen nu een treinbaan en een snel/autoweg kunnen combineren.

De kinderen vinden het vooral leuk dat de trein die erbij zit electisch is. pluspunt: batterijen worden meegeleverd.

Ik heb een paar verschillende sets gekocht (in totaal 4). Aangezien ik heb moeilijk vind om een cadeau te vinden wat echt bij Emily past (ze heeft al genoeg, speelt vaak samen met broer of zus), zet ik haar naam op sommige cadeautjes.

Houten poppenhuismeubels (Lidl)

We hebben ooit een leuk poppenhuis gekregen van een kennis. Deze hebben mijn kinderen toen helemaal gestript. Ze hebben nu een leeftijd bereikt dat ik denk: ” mwah, laten we eens een gok wagen”. Voor die prijs kan je het ook niet laten. Ik heb 4 doosjes gekocht (geen poppetjes en geen babykamer). De L.O.L poppen die de meiden al hebben kunnen prima in dit huis gaan wonen.

Knikkerbaan (Lidl)

Oke, dit is nog een twijfelaar. De eerste set hebben ze van Sinteroma gekregen en ik had bedacht om deze uit te breiden met nog een set onder de kerstboom. Het pakket staat mooi onder de kerstboom maar ik gooi de bon nog niet weg, aangezien de eerste set tegenviel.

De 29-delige set valt erg snel om, al zeg ik het zelf. Het kan natuurlijk ook aan mijn bouwkunsten ligggen dus ik kijk het nog even aan…

L.O.L Suprise Ballen (Bol.com)

Not my cup of tea, maarja, de meiden spelen hier zo leuk mee. In het poppenhuis spelen ze er mee en ook in bad. Erg fijn idee dat ik multifunctioneel speelgoed heb, dan hoef ik ook al die badspullen meer te hebben.

Ik hed veel zitten speuren en heb al het nodige prul mogen uitproberen tijdens haar verjaardag, eind november. De grote dozen en display’s heb ik afgezworen, simpelweg omdat ik dat te duur vind. Met Black Friday heb ik een set van 3 ballen gekocht voor €24,99 (daarvoor €34,99). Dat vind ik nog wel een redelijke prijs, vooral omdat de poppetjes echt wel super glittery zijn.

Duplo Treinset + Rails

Met Duplo of Lego kan je de plank niet misslaan. Met elke speciale gelegenheid kan het weer worden uitgebreid en het is geschikt voor verschillende leeftijden. Mijn kinderen speelde nooit met elkaar, totdat Jordan een treinset kreeg.

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik dat wil blijven stimuleren. Vandaar ook deze treinset. Tip: houdt de kortingsacties in de gaten, zo bespaar je het meest.

Politie pyjama

Jordan moest nog een pyjama hebben, gezien bij @linda_vvo. Toevallig stuitte ik op deze pyjama bij bol.com, ik twijfelde geen moment.

Lego bouwplaat

Al mijn 3 kinderen hebben al lego sets, deze liggen in een bak en hadden de nodige ondergrond nodig. Deze bouwplaat heb ik wederom in de sale gekocht. Ik zie nu dat hij weer in de sale is, dus wees er snel bij!

Lego bouwplaten zijn erg handig, dit is onze eerste. In de toekomst wil ik ook graag wegen erbij kopen.

Bath bombs

Onder het mom van minimaliseren heb ik aan het einde van de zomer heel veel badspeelgoed weg gedaan. Toch vinden mijn kinderen het erg leuk om te spelen in bad, en te kliederen. En om te voorkomen dat ze al mijn Vegan shampoo leegspuiten, krijgen ze van mij af en toe zo’n bal.

Is dat alles?

Ja, ik denk het wel. Het doel van de adventsfeesten is het samenbrengen van mensen en het geven. Mijn doel met dit speelgoed is dat mijn kinderen meer met elkaar optrekken. Dat we samen bijvoorbeeld een nog grotere stad kunnen bouwen, op z’n minst de kerstvakantie overleven.

Mocht ik er nog iets bijhalen, dan geef ik ze liever kaartjes voor een pretpark of andere activiteit. Dat is denk ik nog veel waardevoller.

Hebben jullie alle kerstaankopen al rond???

*Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links

Hoi, even voorstellen: ik ben Eefke. Ik ben 27 jaar. Samen net mijn partner (Anthony) ben ik trotse ouder van 3 kinderen. Mijn oudste dochter is 7 mijn zoontje is 4 en mijn jongste dochter is nu bijna 2 jaar. Ik schrijf graag over lifestyle, moederschap, eten, zwangerschap en beauty on a budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *